Antwoorden op vragen

Soms stuit je onverwacht op vragen. Voor vragen over Warekunst hebben we een lijst gemaakt van meest gestelde vragen en antwoorden.

Algemene vragen

Warekunst maakt kunst toegankelijk en ondersteunt kunstenaars bij het verwerven van een breder publiek. Warekunst brengt vraag en aanbod naar kunst bij elkaar. Warekunst werkt met kunstenaars en musea en onderscheidt zich in het leveren van hoogwaardige kunstreproducties van museale kwaliteit.

Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. 1) Kies een kunstwerk van je favoriete kunstenaar. 2) Selecteer het formaat dat het best bij jouw interieur past. 3) Kies een lijst voor een stijlvol geheel. 4) Bestellen. Wij bezorgen het gratis thuis.

Bij Warekunst kun je veilig betalen met iDEAL en CreditCard (Visa, MasterCard en Maestro). iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren via uw eigen bank. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als mobiel bankieren. Betalen met CreditCard is net zo veilig als betalen met je bankpas. Geef nooit zomaar je creditcardnummer of de beveiligingscode van de creditcard aan derden.

Zodra uw bestelling binnenkomt gaan we meteen voor u aan de slag. Iedere kunstreproductie wordt op maat gemaakt. Daarom kan een bestelling niet zomaar worden geannuleerd. Ook kunnen we om die reden jouw kunstreproductie niet zomaar retour nemen.

Je kunt 24/7 met al je vragen contact met ons opnemen. Stuur gewoon een e-mail naar info@warekunst.nl en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Vragen over kunstreproducties

Kunstenaars maken kunstwerken in groot formaat en soms heel klein. Warekunst kiest een eigen formaat voor haar kunstreproducties. Daarbij kiezen we een formaat dat zo dicht mogelijk bij de originele lengte- breedte verhouding van het originele kunstwerk ligt. Het is onvermijdelijk dat een reproductie soms iets moet worden bijgesneden.

Voor iedere kunstreproductie heb je de keuze uit 3 verschillende formaten. De formaten zijn zorgvuldig gekozen en ligt zo dicht mogelijk bij de lengte- breedte verhouding van het originele kunstwerk.

Het formaat dat u selecteert voor uw kunstreproductie is het formaat exclusief de lijst. Het formaat van uw ingelijste kunstreproducties wordt dus altijd groter. De breedte van onze lijsten varieert van 6 tot 10 cm. Afhankelijk van het type lijst moet u voor uw ingelijste kunstreproductie aan elke zijde maximaal 10 cm bijtellen. Een kunstreproductie die u bestelt met een geselecteerd formaat van van 72 x 100 cm wordt inclusief de lijst van 10 cm 92 x 120 cm.

Onze kunstreproducties wordt uitgevoerd als fine art fotoprint op een hoogwaardig en duurzaam plaatmateriaal. Uw reproductie wordt met de allerhoogste kwaliteit ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een levendige reproductie van museale kwaliteit.

Ja, onze lijsten worden met de hand gemaakt. Het inlijsten gebeurt nog volgens het oude ambacht.

Warekunst streeft er naar om elke kunstreproductie naar de hoogste standaard te maken en af te leveren. Mocht een kunstreproductie toch niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op via info@warekunst.nl. We doen ons uiterste best om tot een goede oplossing te komen.

Vragen over levering en retourneren

All onze reproducties worden stevig verpakt en geheel gratis voor je verzonden. Bij verzending ontvang je een tracking code waarmee je jouw zending kunt volgen.

Ja dat kan. Wij hebben een order tracking systeem waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Zodra je bestelling binnen is wordt jouw reproductie op maat gemaakt. Het duurt ongeveer 3 tot 4 dagen om het te produceren. Kunstreproducties zonder lijst worden daarna aangeboden voor aflevering bij jou thuis. De levertijd van kunstreproducties zonder lijst duurt ongeveer 5 tot 8 dagen. Inlijsten gebeurt handmatig en is een precisiewerk. Voor ingelijste kunstreproducties geldt een levertijd van ongeveer 10 tot 12 dagen.

Zodra je bestelling binnenkomt gaan we meteen voor u aan de slag. Iedere kunstreproductie wordt op maat gemaakt. Daarom kan een bestelling niet zomaar worden geretourneerd. Ook kunnen we om die reden een kunstreproductie niet zomaar retour nemen. Toch kan het gebeuren dat jouw kunstreproductie niet geheel aan de verwachtingen voldoet. Als je niet tevreden bent stuur dan even een e-mail naar: info@warekunst.nl We zoeken dan naar een passende oplossing.

Wij streven er naar om elke kunstreproductie naar de hoogste standaard te vervaardigen en af te leveren. Mocht er desondanks een probleem ontstaan dan horen wij dat graag zo snel mogelijk en binnen 2 werkdagen via info@warekunst.nl. We zullen er dan alles aan doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.